2014. november első hétvégéjén ismét látogathatók magyar passzívházak!

Tizenegy éve hívta életre a német Passivhaus Institut a Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok c. rendezvényt, amelyet ma már Európa számos országában, köztük hazánkban is megrendeznek. Magyarországon a Passzívházépítők Országos Szövetsége (PAOSZ) szervezésében 2009 óta látogathatók előminősített, illetve minősítést szerzett passzívházak. 

A hagyományosan november első hétvégéjén kinyitó, fokozottan energiahatékony épületek ingyenesen és egyénileg látogathatók a szervezők által megadott időpontban. A PAOSZ által szervezett autóbuszos túrán való részvétel az előző évek gyakorlata szerint díjfizetéshez kötött. Autóbuszos túra keretében a tervek szerint idén is több fővárosi, főváros környéki passzívházat kereshetnek fel az érdeklődők minősített passzívháztervező programvezető kíséretében.

Autóbuszos túra
Tervezett program

Időpont: 2014. november 8. szombat

Budapest és Pest környéki passzívházakat és fokozottan energiahatékony épületeket lehet felkeresni szervezett autóbuszos túra keretében. Várhatóan kinyit a százlakásos passzívház, egy zuglói társasház, a budaörsi, gödöllői passzívház. Részletek hamarosan!

Passzívházépítők Országos Szövetsége www.paosz.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése